21-12-06

Grote bestanden versturen.

YSIStel, je hebt een prachtige Power Point voorstelling gemaakt met wel honderde foto's van die fantastische vakantie die je hebt genoten en je wil die verzenden naar je vrienden, maar helaas is de PPS veel te groot om als bijlage met een mail te verzenden. Geen nood, yousendit lost dit voor jou op. Deze gratis dienst kan je gebruiken om snel en veilig bestanden tot 100Mb te versturen. Op de website vult u het e-mailadres in van de persoon aan wie u het bestand wilt verzenden. Dan selecteerd u op uw PC het bestand dat u wilt versturen. Klik tenslotte op SEND IT.
Nadat het bestand is ge-upload krijgt uw geadresseerde een mail met een link waar hij het bestand kan downloaden.
Opgelet; hij moet dit wel binnen de 7 dagen doen want na 7 dagen wordt het bestand automatisch weer verwijderd.
Zo kunt u dus razendsnel grote bestanden verspreiden, tijdelijk bestanden opslaan of gemakkelijk bestanden van de ene naar de andere computer overzetten.
Uploadworld is een ander alternatief. Plaats op deze site je foto's en documenten die je altijd online wilt kunnen raadplegen of bijvoorbeeld wilt gebruiken op andere websites. Je kunt onder andere je foto's, documenten, pdf, plaatjes, zip en wmv opslaan. Enkele extenties zijn niet toestaan, waaronder: exe, bat, mp3 en mp4. Deze bestanden zijn niet uploadbaar en worden niet geaccepteerd. Pornografisch materiaal is strikt verboden en wordt dan ook meteen verwijderd! U kunt bestanden die geen copyright bevatten uploaden als gast of als gebruiker, het verschil tussen gasten en gebruikers is dat gebruikers kunnen kiezen hoelang een bestand op de server blijft staan. Een gastenbestand blijft automatisch maar 24 uur online staan. Geregistreerde gebruikers kunnen verder een uploadtool gebruiken om meerdere bestanden tegelijkertijd up te loaden. Verder worden van gasten en gebruikers gegevens opgeslagen om deze te kunnen bannen of te verwijderen van de website wanneer deze onze voorwaarden overtreden heeft.
yourfilehost

Yourfilehost is een gratis hosting service waar je eveneens je bestanden kan uploaden om ze te delen met je vrienden. Je kan alle formaten tot 25 Mb uploaden. Nadat je het bestand hebt ge-upload krijg je een link die je in je mails kan plakken zodat jou vrienden weten waar ze het bestand kunnen downloaden om het te bekijken. Je krijgt eveneens een delete-link die je kan gebruiken om het bestand te deleten.

Fast Dump.net is er zo nog eentje. Je kan bestanden posten tot max. 15 Mb. Nadat je het bestand hebt ge-upload krijg je 2 links namelijk Your download link en Your delete link. Indien je jou e-mail adres vermeld zal je een mail ontvangen met deze gegevens. Heb je jou e-mail niet vermeld, dan kan je best deze gegevens noteren. De namen spreken voor zichzelf. Your download link is de url om het bestand te kunnen downloaden voor het te kunnen bekijken (geef deze link door aan je vrienden en kennissen), en met de delete link kan je het bestand verwijderen.

Putstuff is er nog eentje. Hier kan je bestanden tot 100 Mb up-loaden. Zolang het bestand eens in de 30 dagen bekeken wordt blijft het online staan, maar van zodra het bestand 30 dagen onaangeroerd blijft wordt het automatisch van de server verwijderd.

putfile

Putfile is een gratis digital hosting service. Je kan hier je video's en foto's uploaden. Je moet je hier wel registreren. Nadat je de registratie hebt afgerond staat er geen limiet op de upload en kan je, je foto's of video's op je eigen webpage zetten die je krijgt toegekend zoals www.putfile.com/journame.

14:18 Gepost door Online-Generators-C.A. in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.